Ook kinderen kunnen drukte ervaren in hun hoofd en lijf. Niet altijd hebben ze er de woorden voor of de vaardigheden om dit op te lossen. En dat is ok!

Wat helpt is dat volle hoofd leeg maken en ontdoen van de druk(te), lekker in hun vel komen, spanning en angsten loslaten, zonder weer een extra ‘werkmoment’ erbij te creëren.

Ik help jouw kind om, zonder te praten, vastzittende emoties en gedragspatronen te veranderen. Je kind krijgt meer rust in zijn/haar hoofd en meer ontspanning in het lichaam.

Gun je kind een moment om te ontspannen en op te laden.

En neem een rustiger, gezelliger kind mee naar huis.

Vanaf het moment dat je kind geboren is, zelfs al daarvoor, groeit en ontwikkelt het.

Wat een wonder om dat van dichtbij te mogen volgen!

En wat kan het lastig zijn om te zien dat je kind het moeilijk heeft op sommige momenten, met sommige momenten.

Je wilt dat je kind gelukkig is, in goede gezondheid is, om kan gaan met situaties die het tegen komt, geniet van het leven, vriendschappen sluit, geen angsten heeft, lekker slaapt, zich kan concentreren, zich niet zo boos voelt, enz.. Je mag het rijtje zelf verder aanvullen, want jij weet wat er lastig is voor jouw kind op dit moment.
Jij voelt wat de struggle is in jullie leven nu. En voel je dit even niet, dan is dat ook ok.

We gaan van hard-werken naar hart-werk.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als…

Voor ieder kind is alles mogelijk

Wij geven onze kinderen een ‘rijk’ leven en het gaat niet ‘perfect’. Je probeert je kind te geven wat het nodig heeft en toch zie je dat volle hoofdje, dat drukke lijf, de spanning opbouwen en de vulkaan soms ontploffen.

Je voelt dat je het anders wilt, dat je jouw kind iets anders gunt.

Je wilt af van die:

Ook kinderen voelen in deze tijd, waar ze leren dat stress, haast en zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd bijna normaal is, dat ze behoefte hebben aan rust en ontspanning. Hoe mooi als ze dit al op jonge leeftijd meekrijgen!

Via het hoofd in het lijf naar het gevoel.

Hai, ik ben Anouk en ik ben gefascineerd door de energie die wij allemaal hebben en uitstralen, gecombineerd met het ‘hersenwerk’ dat daar, deels, uiting aan geeft. Daarbij vind ik kinderen magisch en draag ik met liefde bij aan een gelukkige volgende generatie.
Ik kies voor avontuur: ik heb zelf mogen ervaren hoe het anders kan en nu neem ik kinderen graag mee op weg naar meer begrip, meer liefde, meer zachtheid. Denk je nu ‘tjonge Anouk, beetje zweverig’? Uhmm ja, een klein beetje zweef ik wel, altijd gecombineerd met kennis, kunde, relaxtheid en down to earth.

Zij die jou voorgingen zeggen dit:

‘Het kriebelt zo lekker en het is zacht.’ – Ravi, 3 jaar

‘Ik vind het leuk en ik kan er goed door slapen.’ – Lux, 5 jaar

Na een sessie:

Een heerlijk fairytales en rainbows – moment

Wat doen we?

Jouw kind komt bij mij voor een Access Bars behandeling: heerlijk liggend op de tafel of zittend op een stoel worden 32 punten op het hoofd licht aangeraakt. De energie gaat stromen, alles wat jouw kind niet helpt wordt opgeruimd.

Don’t worry; op het cognitieve deel van de hersenen heeft dit geen invloed ?. Alles wat je kind weet en heeft geleerd, blijft gewoon bestaan.

En nog een keer geen zorgen; niet alle kinderen lukt het om 30 minuten te zitten of te liggen, tal van creatieve oplossingen zullen ontstaan, want zoals gezegd: kinderen zijn magisch.

Op verzoek word ik ‘geholpen’ door mijn enthousiaste Lumen-hond Moss, die zich graag laat verwennen met een aai en een snoepje, en altijd liefde (lees: natte kussen) terug geeft.

Wat krijg jij?

Een Access Bars Sessie Kind met:

  • 1x een 1:1 sessie met de relatief nieuwe vorm van energetische therapie Access Consciousness.
  • Dus 1x 30 minuten volledige tijd voor jouw kind in totale ontspanning.
  • Ondergedompeld in een warme sfeer met, op jouw kind afgestemde, aroma en aandacht.
  • Ruimte voor en na de sessie om te delen, te spelen of even te kroelen met de Lumen-hond Moss. Houd er dus rekening mee dat je ongeveer 45 minuten bij mij bent.
  • Na iedere sessie ligt er een mooi kristal klaar voor jouw kind.
  • Absoluut een verandering in jullie leven.

Access Bars Sessie Kind

voor 47 euro

Dan nu, vanuit mijn hart:

Wat het aller aller aller mooist is, is wanneer jij als ouder eerst een of meerdere Access Bars sessies boekt voor jezelf. Voel wat dit voor jou doet. Voel wat dit voor jouw kind kan doen.

Uiteindelijk kunnen wij als liefdevolle volwassenen al zoveel ‘werk’ doen en lasten weghalen bij onze kinderen.

Kom bij mij ontwikkelen; het ont-wikkelen van alles wat eerst ingewikkeld was’