The Amazing Journey

Jij bent een Amazing Mom of Dad. Laat ik daar mee beginnen. Maar zelf voel je dat niet altijd zo. Frustratie, onbegrip en boosheid zorgt voor spanning. En als je eerlijk bent, voel je je soms machteloos. Je snapt je kind niet meer. Laat staan dat je weet wat je moet doen.

De sleutel tot het begrijpen van je kind ligt in het zien en begrijpen van wat er gebeurt bij je kind en bij jezelf. Wat is hier nou eigenlijk echt aan de hand? 

De situatie is onhoudbaar geworden, dat voel je. Tijd voor verandering dus! Klaar voor de volgende stap Amazing Mom of Dad? 

“Ont-wikkel dat wat nu nog in-gewikkeld is.”

Als ouder doe je ontzettend je best en toch voelt het soms alsof het harde werken niet oplevert wat je wilt. Er is chaos in huis, begrip voor elkaar staat op een laag pitje en je voelt je vaak boos en gefrustreerd. Daar baal je van, want je voelt ook immens veel liefde voor het gezin dat je hebt.

Meer rust, minder struggle graag! Meer gezondheid, minder stress. Meer slaap, minder vermoeidheid. En vooral meer verbinding en minder zoeken.

Je hebt al van alles geprobeerd.

Wat je ook doet, de moeilijkheden blijven bestaan.

The Amazing Mom/Dad Journey

Je kunt een geweldige ouder zijn, zelfs als de strijd voortduurt en je alle ballen probeert hoog te houden. Kinderen. Werken. Koken. Vrienden en familie. Een hobby. Ambities. Geen wonder dat ouders vaak sterke emoties ervaren als angst en schuld.

Je wil zoveel voor je kinderen! Je droomt ervan dat ze een gelukkig leven leiden, maar als het anders loopt voelt het alsof je iets verkeerd doet.

Het is nogal veel en je wil graag vooruit. Maar soms moet je eerst een stap terug doen en naar jezelf kijken voordat je iets echt kan oplossen.

En voelt dat spannend? Dat is ok 🙂

Gelukkig kan het dus ook anders lieve amazing mom of dad

Change is on the way! Jij wil weer balans voelen in het ouderschap. De rust terug laten keren in je gezin. Je kind weer gelukkig zien. En vooral voelen, vertrouwen en zien dat:

En om dat vertrouwen en die rust weer te voelen, moet je weten wat er eigenlijk allemaal gaande is. In de innerlijke wereld van je kind, maar ook in die van jou!

The Amazing Mom/dad Journey

We doen het samen. Zonder haast. Zonder schaamte. Jij en ik.

We zorgen ervoor dat je meer inzicht krijgt in het gedrag van je kind, jezelf en de relatie tussen jullie twee. Je krijgt inzicht in wat je (innerlijk) kind belangrijk vindt en hoe jij daarmee om wil gaan. Hoe je de band tussen jou en je kind versterkt en hoe je meer vertrouwen kan krijgen in de situatie.

Door de struggle die je ervaart met je kind te vertalen en licht te schijnen op wat er schuilgaat achter gedrag, ontstaat er een verandering in jouw energie. En dát is de oplossing voor je kind, jezelf en je omgeving. 

HOE WE DAT DOEN?

Hartwerk

Je gaat je kind begrijpen met empathie, liefde en mededogen. 
Je ervaart hoe het is om je grenzen te voelen zonder schuldgevoel en een liefdevolle ouder te zijn in moeilijke situaties. 

Vanuit je hart maak je bewuste keuzes die bij jou en je kind passen.

Hoofdwerk

Je krijgt inzicht in je eigen patronen en overtuigingen over het laten opgroeien van je kinderen. 
Ook word je je bewust van de onbewuste ‘programma’s’ die je met je meedraagt en de invloed van familie van herkomst (de manier waarop je zelf bent opgevoed). Samen zoeken we naar oplossingen die passen bij jou en je kind.

Energie-werk

Je gaat merken hoe energie in je gezin werkt, hoe gedachten en emoties bepalend zijn en wat voor energieveld ze samen creëren. 
Minder overbelasting, meer ontspanning, zelfs bij uitdaging. Door bij jou ruimte in gedrag- of denkpatronen aan te  brengen, blokkades op te heffen, komt er snel meer balans in gezinssysteem.

Met dit traject geef ik ouders hun kracht terug door ze inzichten te geven die hen en hun kind(eren) voor altijd bijblijven. Ik heb al veel ouders uit het hele land mogen helpen. Dus als jij ook klaar bent voor verandering, laten we dan beginnen! 

HOI, IK BEN ANOUK

Als moeder van twee jonge kinderen en als coach voor Amazing Moms en Dads geloof ik dat de meest krachtige en succesvolle manier om ouders te ondersteunen bestaat uit het combineren van Hart, Hoofd en Energie.

Het ouderschap is een reis in persoonlijke ontwikkeling in full speed! Dit is iets waar ik niet op was voorbereid toen ik voor de eerste keer moeder mocht worden, terwijl ik toch echt de toen aangeboden cursussen had gevolgd. 

Samen met een klein baby’tje ontving ik een bak aan onzekerheid. Ondanks alle kennis die ik in huis had en mijn ervaring in het werken met ontzettend veel kinderen, vertelde ik mijzelf dat alles wat ik deed niet goed was. Het werd een zoektocht naar een nieuwe versie van mezelf. Het afpellen van laagjes, aankijken van mijn triggers en VOELEN. Bewust worden van mijn gedachten en (re)acties. Het loslaten van niet-helpende diepgewortelde patronen en overtuigingen. Het ontwikkelen van een nieuwe liefde voor mezelf. Het ervaren van een VOL leven. Vanuit een krachtige, helende energie, liefdevolle verbinding en geaarde stevigheid. En ook gewoon lekker gek soms, outside the box en kleurend buiten de lijntjes!

Met mijn expertise als Kindertolk, Orthopedagoog, Mindset Coach (NLP, TA en Systemisch Werk) maak ik unieke combinaties uit meerdere vakgebieden. Zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt. Lekker persoonlijk dus. Hou ik van.

Ik gebruik de energetische therapievorm Access Bars in The Amazing Mom/Dad Journey. Dat helpt je beperkende overtuigingen en patronen om te zetten in positieve. En om opgeslagen energie los te laten die geblokkeerd is door negatieve gedachten of ervaringen.

Zij die jou voorgingen zeggen dit:

  • “Wat ben je een mooi mens!! Je bent zo kundig en maakt het zo inzichtelijk voor mij.” Moeder, dochter 10 jaar
  • “Mijn hoofd kan zo’n warboel zijn en hoe jij het dan vertaalt in een duidelijke zin die ogenschijnlijk zo makkelijk lijkt, maar die ik zelf nooit had kunnen formuleren en dus ook niet had kunnen begrijpen. Ik ben je dankbaar, je raakt me, je komt binnen en je stem is heerlijk om naar te luisteren! Bedankt dat je me deze reis hebt gegeven!” Moeder, zoon 3 jaar
  • “Elke sessie had een bijzonder moment of hoogtepunt, zoals een visualisatie, intensieve coaching of inzicht dat ik niet aan zag komen. Die blijven me nog steeds bij. Ik heb het hele traject als zeer bevrijdend en indrukwekkend ervaren, op sommige momenten zelfs een beetje magisch. Moeder, zoon 1 jaar

Als je écht zou voelen, waar verlang jij dan naar in jouw rol als ouder? En geloof jij dat dit mogelijk is? Ik wel!

De inhoudelijke details

Let’s meet-up

Start met het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Klik op de knop, vul de voorbereidende vragenlijst in en duik in je agenda.

gratis

The Amazing Mom/Dad Journey

Je ontvangt in een periode van 6 maanden 1:1 coaching op maat, vormgegeven op een wijze die bij jou en jouw situatie past.

Dit bestaat o.a. uit praatsessies, werksessies en energetische behandelingen, allen gericht op jouw hulpvraag, doelen en verlangens.

Daarnaast ontvang je een Inspiration Guide met theorie en inzichten over hoe jij jouw mentale en energetische systeem kunt beïnvloeden.

Je krijgt Whatsapp support deze periode, ik ben er voor jou.

Alle bestaande en nieuw ontwikkelde Masterclasses zijn inclusief.

Als bonus ontvang je een Open Your Heart ritueel met ceremoniële cacao t.w.v. €199.

2250 euro

* Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.
* Betalen in termijn is mogelijk.

VEELGESTELDE VRAGEN

1. Wat is de duur van het coachtraject?
The Amazing Mom/Dad Journey is een coachtraject van 6 maanden. Mijn waarheid is dat er in het ouderschap of werken met kinderen geen quick fix bestaat. Verandering, transformatie, kost tijd. Deze tijd mag jij jezelf gunnen, zodat jij bedding creëert, heling en ademruimte.

2. Wat zijn de kwalificaties van jou als coach?
Ik ben ooit gestart als leerkracht en intern begeleider en jaren met veel plezier in het onderwijs werkzaam geweest. Met de voeten in de aarde dus, waardoor ik in staat ben mee te denken in de schoolsituatie van jouw kind. In die periode heb ik mij verder geschoold tot coach met NeuroLinguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA) en systemisch werken. Tevens heb ik de hbo-master Orthopedagogiek gedaan, met aantekening Diagnostiek, waardoor ik een goede koppeling kan maken tussen wat jij als ouder gespiegeld krijgt en welke onderliggende kindfactoren er aanwezig zouden kunnen zijn. Hieraan heb ik het certificaat Access Bars als energetische therapievorm toegevoegd en heb ik mij gespecialiseerd als aromatherapie-coach. Als kers op de taart heb ik het diploma tot Kindertolk, a.k.a. spiegelexpert of spiegelcoach toegevoegd. 

3. Hoe vaak vinden de sessies plaats?
Dit is helemaal up to you! Een van mijn drijfveren om mijn praktijk te starten was loskomen van de vaste systemen en structuren die er in onze samenleving zijn wat betreft zorg en hulpverlening en kijken naar wat er nodig is. Dit is dus hoe we het doen. Jij voelt en ik ben er voor je. Uiteraard binnen ieders grenzen en mogelijkheden, waar we beiden verantwoordelijk voor zijn om deze aan te geven.

4. Hoe lang duren de sessies?
Gemiddeld duurt een sessie 60-90 minuten. Uiteraard is dit afhankelijk van hoe jij jouw traject wil vormgeven. Ik ben hierin flexibel, omdat ik geloof dat niet alles voor iedereen werkt. Er zijn ouders die een dagdeel komen, er zijn ouders die om de 2 weken online een uur coaching ontvangen, er zijn ouders die kiezen voor 1x per maand 1,5 uur en er zijn ouders die intuïtief aanvoelen wat hen past in het moment. 

5. In welke vorm vinden de sessies plaats (persoonlijk, telefonisch, enz.)?
Je bent altijd welkom in mijn praktijkruimte in Pijnacker. Zowel met de auto als OV goed te bereiken. Behalve de Access Bars, kunnen alle sessies ook online plaatsvinden. 

6. Wat ontvang ik in de periode van The Amazing Mom/Dad Journey? 
Je krijgt in de afgesproken periode van 6 maanden 1:1 coaching op maat, vormgegeven op een wijze die bij jou en jouw situatie past. Dit bestaat o.a. uit praatsessies, werksessies en energetische behandelingen, allen gericht op jouw hulpvraag, doelen en verlangens. Daarnaast ontvang je een Inspiration Guide met theorie en inzichten over hoe jij jouw mentale en energetische systeem kunt beïnvloeden. Je krijgt Whatsapp support deze periode, ik ben er voor jou. Wanneer er in jouw periode masterclasses gegeven worden door mij, krijg je hier gratis toegang toe. Als bonus ontvang je een Open Your Heart ritueel met cacao t.w.v. €199. En natuurlijk een mooi samengesteld welkom pakket 😉

Wat krijg je bij mij niet: