ACCESS BARS

Heb jij het gevoel dat je jezelf zou willen her-programmeren? Dat volle hoofd leeg maken; ontdoen van belemmerende gedachten, overtuigingen en oordelen! En weer met energie de uitdagingen aangaan?

Dan is een Access Bars behandeling voor jou van grote waarde.

Ik stel jou in staat om, zonder te praten, vastzittende emoties en gedragspatronen te veranderen.

Je krijgt meer rust en bewustzijn in je hoofd en meer ontspanning in je lichaam.

Vanaf het moment dat je geboren bent, zelfs al daarvoor, groei en ontwikkel je. Het leven leert je mooie lessen. En het leven geeft je uitdagingen. Je trekt conclusies; waar en onwaar, helpend en niet-helpend. Sommige van die overtuigingen en oordelen zitten diep in je systeem.

Je wil gelukkig zijn, in goede gezondheid, goed om kunnen gaan met situaties die je tegenkomt, genieten van het leven, stoppen met twijfelen, geen angsten hebben, lekker slapen, je kunnen concentreren, je niet zo boos voelen, enz.. Je mag het rijtje zelf verder aanvullen, want jij voelt dat iets jou tegenhoudt op dit moment. Jij voelt wat de struggle is in je leven nu.

Onze realiteit is slechts het begin.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als…

Je hoofd is vol, je ziet het even niet meer, je voelt dat je het anders wilt.
Je wilt af van die:

In deze tijd waar alles draait om stress, haast en zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd, heb je behoefte aan rust in je hoofd.
Wellicht heb je het gevoel dat je de touwtjes van je leven niet meer in handen hebt.

Jij verdient meer rust, openheid en het vermogen om dingen te veranderen.

Achterhaal wat jou nu, onbewust, nog tegenhoudt in het halen van het succes dat je verlangt en verander dat!

Ja, ik wil oude blokkades weghalen om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Hai, ik ben Anouk en ik ben gefascineerd door de energie die wij allemaal hebben en uitstralen, gecombineerd met het ‘hersenwerk’ dat daar, deels, uiting aan geeft.
Ik kies voor avontuur en neem jou graag mee. Ik heb zelf mogen ervaren hoe het anders kan en nu neem ik anderen mee op weg naar meer begrip, meer liefde, meer regie over je leven. Denk je nu ‘tjonge Anouk, beetje zweverig’? Uhmm ja, een klein beetje zweef ik wel, altijd gecombineerd met kennis, kunde, relaxtheid en down to earth.

Met een heldere inzichten komen volgende stappen.

Zij die jou voorgingen zeggen dit:

‘Bedankt voor de relaxte access bar sessie. Voor mij de eerste keer, best spannend!
Onze gesprekken en de volledig ontspannen sfeer hebben mij goed gedaan.
Na de sessie merkte ik dat mijn hoofd minder vol was en alle gedachten even op pauze zijn gezet. De continue stroom aan gedachten kregen meer rust en bewustzijn in mijn hoofd.’

Jessica

‘Ik heb vandaag een access bars behandeling bij je gehad en ik vond het mega fijn! Ik voelde tijdens de behandeling een hoop dingen en dat was echt bijzonder! Ik voel me heerlijk ontspannen en een stuk lichter. Ben benieuwd hoe ik me de komende weken ga voelen en wat er mag gaan ontstaan. Thanks voor deze fijne middag en ik kom zeker nog eens terug.

Ik heb trouwens veel hoofdpijn gehad afgelopen dagen en dat is ook helemaal weg!’

Paula

Van geremd door spanning naar ongeremd in flow.

Kom maar op met die Access Bars

Na een sessie:

Je ontvangt meer mogelijkheden voor dat wat jij wenst.
Wat wordt opgeruimd en opgelost krijg je terug als meer ruimte en gemak in jouw leven.

‘Even was het spannend, maar door jullie lieve hond en jouw warmhartigheid verdween dat als sneeuw voor de zon.

Er heerst zo’n rust bij jou, dan ik geen moeite had mij te ontspannen.

Geen idee waar ik was, maar het was fijn, nu een paar uur later, voelt mijn hoofd opgeruimd en heb ik weer ruimte voor mij zelf. Op een bepaald drukpunt kreeg ik mega hoofdpijn en uit het niets was dat weg en voelde het alsof iets echt mijn lijf verliet. Heel apart maar zo fijn.

Het voelt zo fijn, ik kom zeker terug! En raad het iedereen aan, want als deze “droogkloot” die kei hard is voor der zelf er zen van wordt dan is het een aanrader voor iedereen.

Super super super bedankt ??.’

Rachel

‘Bedankt voor de fijne access bars, dit is iets wat ik iedereen gun. De rust die jij uitstraalt, de rust in je fijne ruimte, de warmte van het heerlijke schapenvel waar ik op lag. Maar vooral wat ik heb ervaren…. kleuren, veel felle kleuren, glitters, de mooie getekende patronen, de symbolen die ik in dagelijks leven zie, de warmte in mijn lijf. Maar vooral daarna…. ik voel mij opgeruimd, schoon in mijn hoofd, ik kan letterlijk dieper zuchten, de blijdschap. Het pad wat ik inwandel waarbij ik vooruit wordt geduwd op een fijne, zachte, liefdevolle manier, die mij sterker maakt en laat weten dat er veel moois op mij wacht. Er is geen weg terug… ik wil niet meer terug. Op naar nieuwe avonturen waarvoor door bij jou te komen ruimte is ontstaan.
Ik weet niet hoe ik je kan bedanken voor deze ervaring…dank, dank, dank…liefs✨?.’

Elsbeth

‘Vlak na de Access Bars behandeling voelde ik mij lichter, luchtiger en meer flow. Na mijn behandeling kon ik dingen meer zien voor hoe het was/is. Ipv denken in beperkingen of kijken naar blokkades. Mijn processen en uitdagingen blijven op mijn pad komen. Maar door de behandeling van Anouk kan ik alles makkelijker begrijpen, een plekje geven en weer doorgaan met genieten ?.’

Dorien

Wat doen we:

Wat krijg jij:

  • We laten jouw energie stromen. Je hoeft er niets voor te doen of verder over na te denken. Ontspannen, gewoon lekker liggen op de behandeltafel en bereid zijn om te ontvangen.
  • Er zijn 32 punten op je hoofd. Deze worden licht aangeraakt, sommige kort, andere wat langer. Overtollige gedachten, overtuigingen en oordelen worden opgeruimd.
  • Don’t worry; op het cognitieve deel van je hersenen heeft dit geen invloed. Alles wat je weet en hebt geleerd, blijft gewoon bestaan.
  • Het is te vergelijken met het defragmenteren van de harde schijf van een computer: het verwijderen van oude bestanden en ongebruikte programma’s die ruimte innemen en het energiesysteem traag en overladen maken.

Een Access Bars Pakket met:

  • 2x een 1:1 sessie met de relatief nieuwe vorm van energetische therapie Access Consciousness, de Access Bars.
  • Dus 2x 90 minuten volledige me-time in totale ontspanning.
  • Ondergedompeld in een warme sfeer met, op jou afgestemde, aroma en aandacht.
  • Een Inspiration Guide met nog meer over hoe jouw brein, lijf en de energie werkt.
  • Absoluut een verandering in je leven.

Acces Bars Pakket & Inspiration Guide

voor 222 euro

Binnen 1 maand meer energie in je lijf, meer rust in je hoofd en meer ruimte voor jou.

Met dit pakket van twee sessies in relatief korte tijd behaal je meer resultaat, omdat na iedere sessie het effect intensiever en effectiever wordt.

Iedere volgende Access Bars sessie daarna kun je zien als ‘onderhoud’. Dit kan maandelijks of wanneer je voelt dat dit nuttig is voor jou. Bijvoorbeeld wanneer je merkt dat je meer gespannen bent, meer aan het twijfelen of piekeren of minder lekker in je vel zit.

‘Wat een bijzondere ervaring! Tijdens de behandeling zag ik allemaal kleuren en vormen en uiteindelijk een diepe ontspanning.
Fijn dat van te voren alles liefdevol en duidelijk wordt uitgelegd. Vol vertrouwen heb ik het kunnen ondergaan.
Na de behandeling lijken emoties sneller een plekje te krijgen. In plaats van in een emotie te blijven hangen lijk ik het beter om te kunnen zetten in kracht! Ik ervaar meer rust in mijn lijf.’

Simone

‘Voor mij een nieuwe ervaring waarbij ik totaal de tijd vergat en achter mijn gesloten ogen een voorstelling van kleuren en vormen voorgeschoteld kreeg. Ieder zintuig werd los van elkaar ‘aangezet’ voor mijn gevoel. En verschillende blokkades die ik onderweg tegenkwam wist ik in de droomwereld te omzeilen. Hierdoor voelde ik me na de behandeling een stuk vrijer. Ik ben benieuwd of ik dit gevoel de komende tijd in het echte leven zal herkennen en kan gebruiken.’

Sanne

Liever toch eerst kennismaken en ervaren? Of kom je graag voor een herhaling?
Neem dan even contact met mij op.

Kom bij mij ontwikkelen; het ont-wikkelen van alles wat eerst ingewikkeld was.