Werk jij als coach, specialist, begeleider of therapeut en wil jij leren van mijn expertise als Kindertolk, Orthopedagoog, Mindset-coach, Spiegelexpert, lees dan verder!

Ik heb diverse mogelijkheden voor individuele coachtrajecten, trainingstrajecten en team/groepstraining.

Start februari:

Trainingstraject voor professionals ‘Spiegelwerk in gespreksvoering en begeleiding’

Het inzetten van spiegelwerk brengt je op een diepere laag in jouw begeleiding en gespreksvoering. Wat kun je zien en horen aan de ander om tot de kern te komen.

Ontdek het in het trainingstraject voor professionals: ‘Spiegelwerk in gespreksvoering en begeleiding’.

Deelnemers van dit traject scoren de training na afronding met gemiddeld een 9. 
Het naslagwerk ontving unaniem 3/3 sterren.

Na deze training:

Jouw investering timewise: 

3x 1,5-2 uur. Want ‘mijn’ professionals zijn allemaal snelle en gemotiveerde denkers, moeder en ballen in de lucht houders, dus geen ellenlange lessen, huiswerk, boekenlijst.

Moneywise:
De investering voor deze compacte, waardevolle en effectieve training is 599 euro, exclusief BTW. 

Iedere bijeenkomst komt met een mooi naslagwerk en replay. Met een totaal van 42 pagina’s leesvoer en 6 uur aan beeldmateriaal.

Na afronding van de training krijg je toegang tot een community van professionals en gelijkgeïnteresseerden die allemaal de eerder de training hebben gevolgd. Dit is zeer waardevol voor je netwerk.

Plan een kennismakingsgesprek in en dan kijken we samen of je een match bent voor deze groep die start in februari 2024!

En vind je deze training nu heel interessant, tof en direct toepasbaar in jouw werk, maar komen de data niet uit, liever individueel of op maat een training volgen? Plan dan ook een call. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.