Het Kindertolk® Traject

Een grotere liefde dan die voor je kind bestaat volgens mij niet.  En vanuit die liefde wil ik je uitnodigen het volgende te lezen: Ook jij als ouder bent een kind geweest, hebt een opvoeding gehad. Dingen gezien, gehoord, ervaren en geleerd die je hebben gevormd. Dit zijn de stukken die nu onbewust nog meespelen in de relatie en interactie met jouw kind of kinderen nu. 

Dit zijn de blinde vlekken waarvan je niet eens weet dat het er zit, maar wel de stukken die getriggerd worden door gedrag van je kind, of door een struggle of een fysieke klacht. Dit is hoe jouw kind jou spiegelt met bepaald gedrag, zoals slaan, niet luisteren, terugtrekken of angsten, met struggles in het leren of in sociaal emotioneel welbevinden, of met fysieke klachten, zoals buikpijn, eczeem of reflux. 

VERTAAL HET GEDRAG VAN JE KIND DAT JOU RAAKT NAAR JOUW EIGEN LEVEN EN WORD daarmee ZELF DE OPLOSSING VOOR JOUW KIND.

Wanneer jij jouw eigen triggers, patronen en gedrag herkent, en lering trekt uit dat wat jouw kind jou spiegelt en laat zien, dan zal je verbaasd zijn hoe de struggles van of met je kind verdwijnen. 

Ik kan niet anders zeggen, en de vaders en moeders die je voorgingen zullen dit beamen: Het aankijken van die blinde vlekken, en het daardoor  wegnemen van die triggers, maakt dat jij van heel hard werken in het ouderschap gaat naar hart-werk. Dat de liefde voor je kind enkel zal toenemen!

Dus Amazing Mom of Dad, ben jij klaar om naar zo’n trigger te gaan kijken? Ontdekken wat er eigenlijk speelt bij dat van 0 naar 10 vliegen op de emo-thermometer moment bijvoorbeeld.

Ik help jou met vertalen waar jullie nu mee strugglen, zodat die schat aan informatie vrijkomt voor jou, voor jullie, om te groeien, ontwikkelen en verbinden.

Dit is wat we gaan doen

Dit is je winst

‘Van hard-werken naar hart-werk’ – het Kindertolk® Traject

Dit is wat je ontvangt

– Een sessie waarin jij uitgebreid vertelt over jouw kind.
– Tussentijds werk ik aan een rakende vertaling van jouw verhaal.
– Een sessie waarin jij de vertaling van het verhaal teruggekoppeld krijgt.
– Een sessie waarbij we de blinde vlekken die geraakt zijn, helen.

De focus ligt op jouw kind, via jou.

Dit is Jouw investering

Kindertolk®-Traject

555 euro

* Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.
* Betalen in termijn is mogelijk.
* Extra sessies op aanvraag of combineer met het Access Bars pakket.

Reacties na het afronden van het Kindertolk® Traject:

“Snel werd mij duidelijk dat het “harde” werken met mijn zoon mij niet perse altijd had geholpen. De blinde vlek werd als snel gespiegeld door het verhaal wat mijn zoon mij vertelde….hoe gek dat je dat zelf niet ziet!” Moeder, zoon 8 jaar

“Anouk heeft mij door het spiegelverhaal iets laten zien, wat ik nu nooit meer NIET zal zien. Ik zie het nu anders en voel en handel anders…nog steeds uit liefde maar met meer rust, ontspanning en zekerheid. Het is goed zoals het gaat….” Vader, dochter 5 jaar

“Mocht je nog twijfelen dan hoop ik oprecht dat je jezelf dit gunt…ik beveel het van harte aan!” Moeder, zoontje 4 maanden